kyocera logo
 

Az Everest Expedíció 2017 expedíciós hegymászóit a szokottnál is nehezebb feladat elé állította a Mount Everest az ide mászószezonban. 

 

Bővebben: Everest Expedíció 2017. -...

A Magyar Everest Expedíció 2017. hivatalos szponzoraként szeretnénk megosztani veletek egy rövid helyzetjelentést Klein Dávid és Suhajda Szilárd aktuális teljesítményéről és hogy mi is vár rájuk a következő 1-1,5 hétben...

Bővebben: Magyar Everest Expedíció, avagy...

A Kyocera, mint a 2017-es Magyar Everest Expedíció elkötelezett támogatója követi figyelemmel Klein Dávid és Suhajda Szilárd útját a világ tetejére.

Bővebben:

A Magyar Everest Expedíció 2017 csapata, melynek egyik hivatalos támogató partnere a KYOCERA, megérkezett az 5344 méter magasságban található alaptáborba, így Klein Dávid és Suhajda Szilárd hegymászók számára napokon belül kezdődhet a táborlánc kiépítése.

Bővebben: A Magyar Everest Expedíció 2017...

A Kyocera Crystal Device Corporation (’KDC’, jelenlegi elnök: Shigeaki Kinori), kristályeszközök gyártásra specializálódott divízió, nemrégiben bejelentette, hogy a világ legkisebb kristály elemén dolgozik, ami okostelefonokba, okosórákba és egyéb elektronikai készülékekbe lesz beépíthető.

Bővebben: A KYOCERA kifejlesztette a világ...

© 1993 - 2020 GLOBAL-UNION Kft.